Van még jövő: 40 évvel később üzenetet küldtek a jövő felé

In English | En español | हिंदी में | Em português | Magyarul | Auf Deutsch | En français | En Italiano | Στα ελληνικα

1969 -ben, magasan az Andok -hegységben Silo először beszélt nyilvánosan.

1981 -ben, tizenkét évvel később, a Közösség az Emberi Fejlődésért keretein belül, a Föld négy sarkából származó baráti társaság kíséretében Silo ismét megszólalt, ezúttal globális színpadon. Ugyanazt az üzenetet juttatták Madridból Mumbaiba: a változás és a megbékélés üzenetét. Üzenet a minket körülvevő és bennünk lévő erőszak végéről.

2021-ben, a történelmi esemény 40. évfordulóján, az eredeti csapat négy tagja két virtuális eseményt tervezett «A ’81 -es misszió újra meglátogatva» címmel. Az első találkozó a « Madrid » európai turnéjára, a második ázsiai «Mumbai» turnéra összpontosított.

Mit mondtak akkor, mi köze ennek a mai naphoz, és különösen a jövőnkhez?

Az események napjai és időpontjai

«MUMBAI» 2021. október 31., vasárnap

Időzónák: ellenőrizze a helyi időt a www.time.is oldalon

  • 08:00 Bogota – CDMX
  • 09:00 New York
  • 10:00 Punta de Vacas, Argentína
  • 13:00 London – Lisszabon
  • 14:00 Európa (szárazföld)
  • 15:00 Görögország
  • 18:30 Mumbai
  • 21:00 Fülöp-szigetek

Szinkronfordítással: német, spanyol, francia, görög, hindi, magyar, olasz, portugál

«MADRID» 2021. szeptember 26., vasárnap

Képtár

In English | En español | हिंदी में | Em português | Magyarul | Auf Deutsch | En français | En Italiano | Στα ελληνικα

Ir arriba